WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVK Proost Lier  4 - 3

DATUM 09-09-2005  21:30

DOELPUNTEN 1-0 Kodalci, 2-0 Vanderperre, 2-1 Dams, 3-1 De Vocht, 3-2 Jacobs, 4-2 Duquet, 4-3 Jacobs

VERSLAG ZVK Wezel was niet echt onder de indruk van de versterkte kern van Lier, en was in de eerste helft de betere ploeg.

Wezel startte sterk en opende in 3de minuut meteen de score 1-0. Het was Kodalci die knap wegdraaide van zijn verdediger en in de verste hoek binnenschoot. Wezel drukte nog een minuut of 3 door maar echte kansen leverde dit niet meer op. Lier begon stilaan het spel naar zich toe te trekken, maar echt gevaarlijk waren ze nooit. In de 14de minuut beging de doelman van Lier een grote blunder, hij speelde de bal recht in de voeten van de alleenstaande Vanderperre en deze trapte meteen de 2-0 tegen de netten. Zo bleef het ook tot de rust.

Na de rust trachtte Lier het tempo op te voeren en dit resulteerde meteen in een aantal mooie kansen. Wezel was nergens meer en in de 27ste minuut kon Dams de 2-1 scoren. Wezel was meteen wakker en nog geen 2 minuten later scoorde De Vocht de 3-1. Nog geen 10 seconden later maakte Jacobs er 3-2 van. Lier zat op dat moment aan 5 blauwe kaarten en in de 34ste minuut begingen ze hun zesde fout. Duquet kwam het veld op en trapte de 10 meter staalhard in het dak van het doel, 4-2 werd het zo. Lier zette nog eens alle zeilen bij en 2 minuten voor tijd maakte Jacobs er 4-3 van. Wezel kon gelukkig de match verder uitspelen en zo was meteen de eindstand bekend.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Duric, Duquet, Vanderperre, Kodalci, Naalden, Smaal, Duric, Frédérick, Mallants, Van Elven

Kern Proost Lier: Schroven, Marien, De Peuter, De Pauw, De Pauw, Verlinden, Stanic, Jacobs, Dams, Van Gils, Min, Laureysens

Scheidsrechter: Knaepen, Vandereviere